keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Uusia tarinoita...

Eli siis mulla on yks tarina kesken, laitan sen kunhan saan valmiiksi.
Uusia Unelmia-sarjaan ei sille välilehdelle enää voi lisätä tekstiä, joten tästä lähtien laitan jatkot etusivulle. Pahoittelen, jos tulee epäselvää... :(

xoxo// Jossu

     Luku III: Kotikolossa tapahtuu

Kun olimme Kotikolossa, kuulin kun Ginny ja Ron kinastelivat jostakin asiasta. Myöhemmin Ron kertoi, että Ginny oli suuttunut minulle. Myöhemmin jouduin Ginnyn kanssa kahdestaan olohuoneeseen, sillä Arthur siivosi Ginnyn huonetta, Molly laittoi ruokaa ja Ron oli omassa huoneessaan kiukkuisena kuin mikä kun hänen huoneensiivousloitsunsa ei onnistunut, vaan levitti kaikki hänen tavaransa pitkin huonetta. Harryn omassa vierashuoneessa oli vain sänky, pöytä, tuoli ja puoli metriä tyhjää tilaa.
– Hei, Ginny tervehti.
– Moi. Mitä juomaa teit silloin yhteisjuomatunnilla, kun sai tehdä mitä tahtoi? kysyn Ginnyltä.
– Öhöm, en ole varma, kerron sitten jos se onnistuu, mutta alustavasti sain siitä Kiitettävän. Ope sanoi, että se saattaa nousta upeaan jos juoma onnistuu ja lähetän sitä hänelle pienen pullon, jotta hän voi kokeilla sitä, Ginny vastasi epävarmana.

– Ron! Tule alas! huusi Weasleyiden äiti Molly portaiden juurelta.
Ron kipusi portaita alas jupisten samalla itsekseen.
– Kuka haluaa parin viikon päästä Tylyahoon? kysyi Weasleyiden isä Arthur.
– Minä, minä ja kaikki muutkin hihkuimme Ronin ja Ginnyn kanssa, Ginny kovimmalla äänellä.
– Jos tahdotte, voitte pyytää myös Hermionen mukaan. Hän voisi tulla meille vaikka viikon kuluttua, niin siitä parin päivän päästä menisimme sinne ja jäisimme yhdeksi yöksi Fredin ja Georgen luo heidän pilapuotinsa yläkertaan, Molly kertoi.
– Joo, me lähetetään Hermionelle kirje Ginnyn huoneesta, Ron ilmoitti.
Menimme Ginnyn huoneeseen, kirjoitimme Hermionelle kirjeen ja lähetimme sen Ginnyn pöllöllä.
– Älä sitten tule ilman vastausta! Ginny varoitti pöllöä ennen sen lähtöä.
Pöllö lensi ikkunasta ja menimme alas.

Kolmen päivän kuluttua pöllö tuli takaisin mukanaan kirje Hermionelta.
”Pääsen mukananne Tylyahoon. Tulen sitten sunnuntaina. Ilmiinnyn suoraa olohuoneeseenne noin kahdentoista aikaan. Terveisin Hermione.”
– Jippii! Hermione tulee mukaan! Ron riemuitsi. Kaikki vilkaisivat toisiaan tietävästi. Oli päivänselvää, että Ron oli ihastunut Hermioneen.

Kun koitti sunnuntaiaamu, Ron heräsi vasten tapojaan jo kymmeneltä. Hän lähti hakemaan varastosta vierassänkyä omaan huoneeseensa. Hänelle oli päivänselvää, että Hermione nukkuisi hänen kanssaan. Kun Hermione sitten saapui, he kaksi katosivat Ronin huoneeseen.

1 kommentti:

  1. Eli siis jos ette vielä hoksannu, niin tossa oli se kolmas luku siihen Uusia unelmia-jatkosarjikseen :)

    VastaaPoista